Cautare

17192 de rezultate pentru "satu mare deranjamente romtelecom" (4.18 secunde)
Aglomeratie mare a fost si la Romtelecom, desi aceasta companie nu va avea program special. 29 iunie a fost ultima zi in care se puteau face plati, bancile comerciale, administratiile fiscale si furnizorii de utilitati urmind sa suspende activitatea pentru citeva zile, in vederea trecerii la leul greu.
RomTelecom este pe locul sase, cu 822,69 milioane de euro, pozitia urmatoare in clasament revenind lui Rafo Onesti, cu 634,59 milioane de euro.
In plus, 4,9 la suta din totalul traficului de voce a fost generat in retelele furnizorilor alternativi de servicii de telefonie fixa, iar 42 de procente reprezinta trafic de voce din reteaua fostului operator monopolist, Romtelecom, se arata in "Raportul privind sectorul de comunicatii electronice din Romania in anul 2005", dat publicitatii, ieri, de Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
Iar actionarii majoritari vor sa aiba un control mai mare asupra lor, adauga Piscan. ... Iar pentru ca Bursa sa fie stimulata, ar trebui tranzactionate si pachetele pe care statul le detine la diverse companii de utilitati, ca Otopeni, RomTelecom si Petrom, sugereaza Valentin Ionescu.
Iar actionarii majoritari vor sa aiba un control mai mare asupra lor, adauga Piscan. ... Iar pentru ca Bursa sa fie stimulata, ar trebui tranzactionate si pachetele pe care statul le detine la diverse companii de utilitati, ca Otopeni, RomTelecom si Petrom, sugereaza Valentin Ionescu.
Electrica Muntenia Sud, Romtelecom, Compania Nationala de Radiocomunicatii si Posta Romana. Este evident ca faptele sale sunt de o gravitate mare, iar curiozitatea pe care ele o starnesc este aceea ca barbatul nu a fost retinut in urma audierilor.
Nu acelasi lucru este valabil si pentru marii clienti ai Postei Romane, ca de exemplu RomTelecom, care trimite peste un milion de scrisori in decursul unei luni.
Cea mai mare parte a lor (70,32%) ar urma sa provina din investitii financiare cedate, iar cele mai mici (1%) din operatiuni efectuate pe piata monetara. ... Romtelecom, Fondul Proprietatea si companii din sectorul energetic.
IBM este cea mai mare companie de servicii de tehnologie din lume, iar estimarile prezentate de directorul general al companiei, Samuel Palmisano, spun ca veniturile provenite din tarile emergente se vor dubla pâna în 2010.
Ofensiva operatorului in lupta pentru clienti, mai ales ca a pierdut un loc in clasament pe piata de televiziune in favoarea Romtelecom, care a intrecut numarul de 1,12 milioane de clienti ai UPC, cuprinde si o serie de noi pachete de servicii cu preturi intre 53 si 89 de lei (TVA inclusa).
Canalele noastre sunt prezente in ofertele tuturor celorlalti operatori de cablu, printre care UPC, Romtelecom, Focus Sat sau AKTA".
Orange, cel mai mare furnizor de servicii locale telecom, va lansa un pachet de servicii de televiziune "Ca urmare a realizarii notificarii transmise ANCOM, ORANGE ROMANIA S.A.
Astfel, cel mai mare operator din Romania, Orange, ofera iPhone 5 cu abonament, incepand de la pretul de 349 de euro, cu un abonament Pantera 51.
Telekom Romania este un brand de telecomunicatii care ofera servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, pentru o comunitate mare de clienti, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii. Brandul Telekom Romania este prezent pe piata romaneasca din 2014, dupa rebrandingul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania.
Caravana Metropolis aduce in Romania un concept popular peste hotare, "Cinema in aer liber", impreuna cu cel mai mare ecran gonflabil din Romania, de 120 m.p., și un proiector de 17.000 de lumeni, care au uimit publicul, anul trecut. ... Lenor, Romtelecom, Walmark, Silva Parteneri:
Totul bine si frumos, doar ca la numarul alocat in reteaua Romtelecom nu a raspuns nimeni intre orele 10.00 si 15.00.
Si, la o suma mare, e logic ca si penalizarile sunt mari.
Cea mai profitabila companie romaneasca din 2009 a fost o firma dintr-un sat brasovean, firma avand zero angajati si un profit mai mare decat al Petrom- 3,68 miliarde de euro (2,5% din PIB-ul Romaniei).
Ce sa faceti cand Tu vrei la munte si Ea vrea la mare ? ... La MUNTE sau la MARE? ... Prietena mea face parte din marea majoritate a fetelor care sunt indragostite de plaja, mare si bronz.
Aceste intentii au fost transmise catre RomTelecom, care in prezent analizeaza variantele din raportul de evaluare a operatorului Cosmorom, solutia aleasa urmand sa fie prezentata in urmatoarea perioada.
google-analytics.com